GİZLİLİK

 

GİZLİLİK POLİTİKASI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME METNİ

Bu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme Metni (“Politika”), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla faaliyet gösteren ve Reşitpaşa Mah. Katar Cad. İtü Arı Teknokent 2-B Blok No:4/2 D:601 Sarıyer İstanbul adresinde kayıtlı adresi bulunan Şirket tarafından aşağıdaki konularda bilgilendirilmeniz amacıyla hazırlanmıştır:
  • Şirket tarafından Site aracılığıyla toplanılan ve işlenen kişisel verilerin türleri,
  • Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığı,
  • Şirket’in kişisel verilerinizi kimlerle ve hangi amaçlarla paylaşabileceği,
  • Şirket’in işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğu ve bu hakları nasıl kullanabileceğiniz ve
  • İstekleriniz hakkında bize ulaşmak için seçenekleriniz

Verilerinizin İşlenmesi İle İlgili Bilgiler İçin İlgili Başlığa Gidebilirsiniz:

  •  

A. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, İŞLEME AMAÇLARI VE VERİ İŞLEMENİN HUKUKİ SEBEPLERİ

i. Koztv Üyesi Olmanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:
Kişisel Verilerin İşlenme Amacı İşlenen Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Site Üyeliğinin Oluşturulması Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Şifre, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Hesap Güvenliğinin Sağlanması Alternatif E-Posta Adresi, Şifre KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması IP Adresi ve Portu
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi
  • KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Koztv İnternet Sitesine İçerik Yüklenmesi Adı, Soyadı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Koztv Oyunlarına Girişin Gerçekleştirilmesi Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Site Üyeliğinin Oluşturulması, Üye Adı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Ücretsiz Canlı Borsa Hizmetinin Sunulması Adı, Soyadı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Üyelik ile İlgili İletişimlerin Sağlanması Adı, Soyadı, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine Getirilmesi Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Ücretsiz Canlı Borsa Hizmetinin Sunulması Adres, Üye Adı
  • KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Koztv Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgiler KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olmasıKVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Koztv Profilinin Özelleştirilmesi Cinsiyet, Doğum Tarihi KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Koztv Profilinin Özelleştirilmesi Profil Resmi KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi Haber Hizmetlerinin Sunulması Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi Koztv Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları İle Giriş Yapılabilmesi Facebook ID, Google ID KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Site’ye İçerik Yüklenmesi Koztv'e Yüklenen İçeriklerde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Üye Adı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin Sağlanması Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgiler KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
ii.Koztv Platformunu Koztv Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:
Kişisel Verilerin İşlenme Amacı İşlenen Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine Getirilmesi Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması IP Adresi ve Portu
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi
  • KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Koztv Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Facebook ID Aracılığıyla Koztv Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının Yapılabilmesi Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Koztv Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları İle Giriş Yapılabilmesi Facebook ID KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Haber Hizmetlerinin Sunulması Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin Sağlanması Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğ
iii.Koztv Platformunu Koztv Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:
Kişisel Verilerin İşlenme Amacı İşlenen Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Koztv Aboneliğinin Oluşturulması ve Proservis Hizmetinin Sunulması Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Doğum Tarihi, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması IP Adresi ve Portu
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi
  • KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Hesap Güvenliğinin Sağlanması Alternatif E-Posta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Telefon Numarası, Doğum Tarihi KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv Haber Servislerine Abone Olunması Koztv E-Posta Adresi KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Anlık Borsa Hizmetinin Sunulması Adı, Soyadı, Adres, Telefon Numarası
  • KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Kredi Hesaplama Hizmetinin Sunulması Kredi Hesaplama Hizmetinin Sunulması
  • KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Forex Hizmetinin Sunulması Adı, Soyadı, Adres, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası
  • KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Kullanıcılarla Abonelikten Doğan İletişimin Sağlanması Adı, Soyadı, Koztv E-Posta Adresi, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Tahsilatın Gerçekleştirilmesi ve Faturalandırmanın Gerçekleştirilmesi Adı, Soyadı, Banka Hesap Bilgileri, Fatura Adresi, Kredi Kartı Bilgileri, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası, Vergi Kimlik Bilgileri, Adres
  • KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
Koztv Oyunlarına Girişin Gerçekleştirilmesi Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Telefon Numarası, Üye Adı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (f) ) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (2) (f) ) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Koztv Profilinin Özelleştirilmesi Cinsiyet KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Koztv Profilinin Özelleştirilmesi Doğum Tarihi KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Koztv Profilinin Özelleştirilmesi Profil Resmi KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi Koztv Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları ile Giriş Yapılabilmesi Facebook ID, Google ID KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Kredi Kartı ve Havale Ödemelerinin İadesinin Sağlanması Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
iv.Koztv Haberlerinde Yer Almanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtilen Şekilde İşlenmektedir:
Kişisel Verilerin İşlenme Amacı İşlenen Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Haber Hizmetlerin Sunulması Adı, Soyadı, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişiler, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Özel Nitelikli Kişisel Veriler KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması IP Adresi ve Portu
  • KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi
  • KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

B. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARIMI VE ALICILAR

i. Koztv Üyesi Olmanız Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:
Kişisel Verilerin Aktarım Amacı Aktarılan Kişisel Veri Aktarılan Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Sunucu Hizmetinin Alınması Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Çerez Bilgileri, Facebook ID, Google ID, Koztv EPosta Adresi, Koztv'e Yüklenen İçeriklerde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Profil Resmi, Şifre, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgiler Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Sunucu Hizmetinin Alınması Cinsiyet, Doğum Tarihi Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Kişisel Bilgilendirme E-Postalarının Gönderilmesi Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi E-Posta Gönderim Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Borsa İstanbul ile Kurulan Sözleşme Uyarınca Finans Verilerinin Aktarılması Adı, Soyadı, Adres Borsa İstanbul KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Koztv E-Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Profil Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet Alınması Profil Resmi, Üye Adı Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı, 3.Taraf Çerez Sağlayıcılar Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
ii. Koztv Platformunu Koztv Üyesi ya da Abonesi Olmadan Ziyaret Etmeniz Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:
Kişisel Verilerin Aktarım Amacı Aktarılan Kişisel Veri Aktarılan Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Sunucu Hizmetinin Alınması Adı, Soyadı, Alternatif EPosta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefo Numarası, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri, Doğum Tarihi, Adres, Vergi Kimlik Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi Adı, Soyadı, Alternatif EPosta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama KVKK Madde 5 (2) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgiler Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgiler Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgiler 3. Taraf Çerez Sağlayıcılar KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Facebook ID Aracılığıyla Koztv Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının Yapılabilmesi Çerez Bilgileri, Facebook ID Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Facebook ID Aracılığıyla Koztv Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının Yapılabilmesi Çerez Bilgileri, Facebook ID 3. Taraf Çerez Sağlayıcılar KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
iii.Koztv Abonesi Olmanız Halinde Kişisel Verileriniz Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:
Kişisel Verilerin Aktarım Amacı Aktarılan Kişisel Veri Aktarılan Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Sunucu Hizmetinin Alınması Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Banka Hesap Bilgileri, Cinsiyet, Doğum Tarihi, Facebook ID, Fatura Adresi, Google ID, Kredi Kartı Bilgileri, Koztv EPosta Adresi, Profil Resmi, T.C. Kimlik Numarası, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Kişilere Bilgilendirme EPostalarının Gönderilmesi Adı, Soyadı, Koztv E-Posta Adresi E-Posta Gönderim Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Abonelik Ödemelerinin Tahsil Edilmesi Adı, Soyadı, Kredi Kartı Bilgileri Ödeme Hizmeti Kuruluşu KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Borsa İstanbul ile Kurulan Sözleşme Uyarınca Finans Verilerinin Aktarılması Adı, Soyadı, Adres Borsa İstanbul KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması Kredi Hesaplama Hizmetinin Sunulması Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası Kredi Hesaplama Hizmet Sağlayıcısı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için taraflarının kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Forex Hizmetinin Sunulması Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası Forex Hizmet Sağlayıcısı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi Adı, Soyadı, Alternatif EPosta Adresi, Koztv EPosta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Profil Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet Alınması Profil Resmi, Üye Adı Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak Koztv İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri 3.Taraf Çerez Sağlayıcılar KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
iv. Koztv Haberlerinde Yer Almanız Halinde Aşağıdaki Tabloda Belirtildiği Şekilde İlgili Alıcı Gruplarıyla Paylaşılmaktadır:
Kişisel Verilerin Aktarım Amacı Aktarılan Kişisel Veri Aktarılan Kişisel Veri Veri İşlemenin Hukuki Sebebi Sunucu Hizmetinin Alınması Adı, Soyadı, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Özel Nitelikli Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
Yukarıda belirtilenlerin yanında, kişisel verileriniz bizden bu tür verileri istemeye yetkili olan düzenleyici ve denetleyici makamlara ve diğer kamu makam ve kurumlarına aktarılabilir.

C. ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SAYFALARI VE HİZMETLER

Site’de yer alan ya da Site’de bağlantısı olan ya da sizlerle ilişkimiz uyarınca verilerinizi toplayan, üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web mülkiyetleri (her çeşit uygulamalar dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın) dahil olmak üzere, üçüncü partilerin gizlilik, bilgi ve diğer uygulamaları, işbu Politika kapsamında değildir ve bu uygulamalardan dolayı sorumlu tutulamayız. Söz konusu site veya mülklerin bu Site’de yer alması ya da bağlantısının olması, Şirket’in bağlantı sağladığı içerikleri onayladığı ya da sizlerin bağlantılarda yer alan içeriğe ulaşmasını amaçladığı anlamına gelmemektedir. Bu doğrultuda, Şirket, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Kanunu’nun 4.maddesinin 2.fıkrası uyarınca, söz konusu bağlantıların içerdiği bilgilerin doğruluğunu garanti etmemektedir.

D. GÜVENLİK

Kontrolümüz altındaki kişisel bilgilerin korunması için gerekli olan, organizasyonel, teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Eğer bizimle olan ilişkinizin artık güvenli olmadığına dair bir inancınız söz konusu ise (örneğin bizimle paylaştığınız herhangi bir verinin güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsanız), lütfen aşağıdaki “Tercihleriniz ve Sahip Olduğunuz Haklar” bölümünde belirtildiği şekilde, sorunla ile ilgili olarak hemen bizi bilgilendirin.

E. SİTE’DE YER ALAN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN VE DİĞER KULLANICILARIN VERİLERİ

Koztv Üyesi ya da Abonesi olarak Site’yi kullanırken Site’ye yüklediğiniz içerikler, profilinizde yer alan temel bilgileriniz, haberlerin ya da diğer içeriklerin altına yorum yaptığınızda bu yorumlarda yer alan kişisel verilerinizin diğer Koztv kullanıcıları tarafından erişilebilir olacaktır. Bu kapsamda, Site’de gerekli olmadıkça kişisel bilgilerinizi paylaşmamanızı önermekteyiz. Aynı şekilde diğer kullanıcıların paylaştığı bilgilerin gizliliğine saygı göstermenizi beklemekteyiz. Diğer kullanıcıların kişisel verilerinin ilgili mevzuata aykırı kullanmanız halinde sorumluluk size ait olacaktır.

F. TERCİHLERİNİZ VE HAKLARINIZ

Bu Site üzerinde paylaştığınız bilgilerin doğru olması ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesi; KVKK uyarınca kişisel veriler üzerinde sahip olduğunuz hakları kullanabilmeniz ve ilgili diğer mevzuat açısından önemli olup yanlış bilgi verilmesinden doğacak sorumlulukların size ait olacağını hatırlatmak isteriz. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat kapsamında, KVKK Madde 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca; Başvurunuzun ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilecektir.

G. POLİTİKADA GÜNCELLEME

Bu Politikada değişiklik yapabiliriz. Politikanın en son ne zaman gözden geçirildiğini görmek için, bu sayfanın üzerindeki,
“SON GÜNCELLEME TARİHİ”ne bakınız. Bu Politikadaki herhangi bir değişiklik, revize edilmiş Politika Site’de yayınlandığında yürürlüğe girer.